Aktualności
- Zupy i dania główne
- Wędliny, wyroby garmażeryjne, przystawki
- Napoje bezalkoholowe i alkoholowe typu piwo, wino, nalewki itp.
- Ciasta i desery
![]() | Karta zagłoszeniowa KK -ZYDEL 2022 |
![]() | Program Konkursu kulinarnego |
![]() | Regulamin Konkursu Kulinarnego |
Plan Strategiczny dla Wspólnej Polityki Rolnej na lata2023-2027 w ramach interwencji I.13.1. LEADER/ Rozwój Lokalny Kierowany przez Społeczność (RLKS)- komponent zarządzanie LSR współfinansowane ze środków Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich w ramach Planu Strategicznego Wspólnej Polityki Rolnej na lata 2023-2027
Cele szczegółowe:
1. Lokalna przedsiębiorczość wykorzystująca potencjał i zasoby regionu w zakresie oferty usługowej
2. Aktywizacja, integracja i włączenie lokalnej społeczności z wykorzystaniem innowacyjnych narzędzi i zasobów obszarów LSR
![]() | Karta zagłoszeniowa KK -ZYDEL 2022 |
![]() | Program Konkursu kulinarnego |
![]() | Regulamin Konkursu Kulinarnego |